Käyttämättömät sovellukset

Useat tekijät vaikuttavat tietokoneesi suorituskykyyn, ja asennettujen sovellusten määrä on yksi niistä. Mitä enemmän sovelluksia olet asentanut, sitä hitaammin tietokoneesi toimii. Tämä johtuu siitä, että jotkin sovellukset, mukaan lukien tietämättäsi asennetut, voivat käynnistyä automaattisesti ja kuluttaa suoritinresursseja ja RAM-muistia sekä suorittaa tarpeettomia ja toisinaan jopa haitallisia toimia.

Kaspersky-sovellus auttaa sinua löytämään ja poistamaan nämä sovellukset.

Näin voit poistaa käyttämättömiä sovelluksia:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Napsauta Käyttämättömät sovellukset -osion Hae-painiketta.

Kun haku on suoritettu loppuun, Kaspersky-sovellus näyttää luettelon käyttämättömistä sovelluksista. Voit valita poistettavat sovellukset luettelosta.

4. Voit poistaa sovelluksen napsauttamalla Poista-painiketta sen sovelluksen vieressä, jonka haluat poistaa.

Sovellus poistetaan tietokoneeltasi.